• Ria Scholten

Gezicht van de Zaak: Jan Romeyn

H'VELD-G'DAM Jan Romeyn is samen met Arie Hamerpagt eigenaar van Dagservice Reprografie aan de Industrieweg 8. Het bedrijf is opgericht in oktober 1991 en was eerder gevestigd aan de Parallelweg (Giessenburg), Buitendams en Handelsstraat. Vier jaar geleden werd het huidige pand betrokken.

Jan vertelt met veel enthousiasme over de zaak. ,,We zijn begonnen met één groot formaat kopieermachine met rolinvoer. Dat was in die tijd, waarin er vrijwel alleen nog lichtdruk was, behoorlijk vooruitstrevend", blikt hij terug. Tijdens een korte rondleiding wordt al snel duidelijk dat Dagservice Reprografie van vele markten thuis is. ,,Wij waren het eerste bedrijf in Nederland dat een digitale drukpers van het merk Konica Minolta aanschafte", vertelt Jan. ,,We kunnen er visitekaartjes mee drukken, maar ook een fraaie fullcolour verkoopbrochure. Alle soorten prints, waaronder bouwtekeningen op grote formaten, kunnen wij verzorgen. Voor kopieerwerk in de breedste zin van het woord is de klant bij ons eveneens aan het goede adres. Wij hebben een grafische printer voor canvas, behang en grafische prints. Canvas kunnen wij zelf spannen in elk gewenst formaat. Dagservice Reprografie is tevens hét adres voor reclameborden en banners. Opdrachten die gereed zijn kunnen naar wens van de klant worden opgehaald of bezorgd. Voor een uitgebreid overzicht van onze diensten verwijs ik graag naar onze website www.dagservice.nl.

In september is onze online webshop www.dekaartjesmakers.nl gelanceerd waar de meest uiteenlopende soorten kaarten kunnen worden besteld. Hierbij kun je denken aan trouw- en geboortekaartjes, maar ook aan verhuiskaarten en uitnodigingen. De klant heeft de keuze uit een uitgebreide collectie voorbeeldkaarten, maar kan ook kiezen voor een uniek eigen ontwerp. Het is tevens mogelijk om magneetkaartjes te maken en te bestellen. Graag wil ik de aandacht vestigen op onze unieke (geboorte)banners, jaarkalenders en fotoboeken. Bestellingen van geboortekaartjes die voor 13.00 uur worden geplaatst kunnen dezelfde dag worden afgehaald of verzonden.

Arie en Jan worden in de zaak ondersteund door ICT'er/DTP'er Jaap van Wingerden. Bij grote drukte kan een beroep worden gedaan op een aantal ervaren oproepkrachten.