Hollands stampmenu bij 'Aan Tafel' in de Peulenhof

H'VELD-G'DAM Iedere maand komen senioren uit Hardinxveld-Giessendam en omgeving samen in de Peulenhof om te genieten van een smakelijke driegangenmaaltijd. De maaltijden worden door Waardeburgh georganiseerd onder de naam 'Aan Tafel'. De 'Aan Tafel' in de Peulenhof wordt iedere derde woensdag van de maand gehouden.

Op woensdag 16 november serveren de koks van Waardeburgh een Hollandsc stampmenu. Het voorgerecht is een heldere groentesoep. Daarna serveren zij een heerlijke Hollandse

boerenkoolstamp met worst. Het nagerecht is warme custard pap. De maaltijd is met zorg samengesteld en wordt bereid in de keuken van Waardeburgh zorgcentrum Pedaja en opgediend door enthousiaste vrijwilligers. Belangstellenden zijn vanaf 11.45 uur welkom.

De kosten bedragen € 10,50, exclusief consumpties. Aanmelden is noodzakelijk en kan tot vrijdag 11 november bij Waardeburgh zorgcentrum Pedaja, via (0184) 61 77 22.

De Peulenhof is gevestigd op Venusstraat 1a in Hardinxveld-Giessendam. De ingang van de recreatiezaal is aan de achterzijde van het gebouw.