'Kom jij ook?' voor basisschoolkinderen

H'VELD-G'DAM Door verschillende kerken in Hardinxveld wordt er in de voorjaarsvakantie 'Kom jij ook?' georganiseerd. Het thema van deze dagen is 'Van A naar Beter' en ze vinden plaats voor kinderen die op de basisschool zitten.

Kinderen die in groep 1 tot en met 5 van de basisschool zitten, kunnen op maandag 27 en dinsdag 28 februari naar sporthal De Wielewaal komen. Tijdens de ochtenden wordt er, van 9:30-11:45 uur, onder andere een Bijbelverhaal verteld, gezongen en geknutseld. Maandagmiddag is er van 13:30-15:30 uur een spelmiddag en dinsdagmiddag van 13:30-15:00 uur komt Marieke Sleurink de boodschap doorgeven in een kindertheater. De kinderen van groep 6 tot en met 8 zijn op maandag en dinsdag welkom in 'De Bron' aan de Maasstraat 1. Voor deze kinderen beginnen de dagen om 17:00 uur met gezamenlijk eten en vervolgens spellen, Bijbelvertelling, workshops en een toneelstukje.

Aan het organiseren en uitvoeren van deze evangelisatiedagen zijn verschillende kosten verbonden. Het houden van 'Kom jij ook?' wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoring van kringloopwinkel De Cirkel en verschillende kerken en bedrijven uit Hardinxveld-Giessendam. Voor meer informatie: komjijook@hotmail.com