Koningsspelen bij de Driemaster en de Zevenster

H'VELD-G'DAM Al ruim een jaar zitten de Zevenster en de Driemaster onder één dak. Wat als noodgedwongen is begonnen, is inmiddels uitgegroeid naar een mooie samenwerking en goede afstemming tussen beide scholen. Onderstreping van deze goede samenwerking was de gezamenlijke viering van de Koningsspelen afgelopen vrijdagmorgen. Klokslag half 10 stonden alle kinderen van beide scholen op het gezamenlijke plein en na het startsein is vol enthousiasme gezongen en gedanst bij de muziek van het speciale lied 'Energie'. Op het plein deden de kleuters allerlei leuke spelletjes met hulp van de leerlingen van groep 7/8. In sporthal de Appelgaard was een sportief programma verzorgd door leerlingen van de sportklas van het Willem de Zwijgercollege onder leiding van docent Wesley Kroon voor de kinderen van groep 3-8.

Het laatste deel van de ochtend gingen de kinderen van groep 1-4 met hun inmiddels versierde fietsen en steppen in optocht door het dorp, daarbij begeleid door de leerlingen van de groepen 5 en 6.

De samenwerking tussen ouders en schoolteams van Driemaster, Zevenster en Willem de Zwijgercollege is uitstekend bevallen en heeft de kinderen een heel leuke en sportieve ochtend bezorgd.