Levensverhaal van Evelina Jorritsma bij Kom Ook Groep

H'VELD-G'DAM Het levensverhaal van Evelina Jorritsma is heftig. Ze gebruikte veel drugs, tippelde om aan geld te komen, manipuleerde de mensen om haar heen deed minstens zes afkickpogingen. Op zaterdag 14 oktober vertelt Evelina haar verhaal om 19.45 uur in De Parel. Zaal open om 19.15 uur.

Het levensverhaal van Evelina Jorritsma is heftig. Ze begon met het gebruiken van drugs op de middelbare school, daar vond ze het interessant om aandacht te krijgen. ,,Toen ik voor het eerst een joint in mijn hand kreeg, dacht ik: dit is stoer!" Bij Tot Heil de Volks deed Evelina een (zesde) poging om af te kicken van de drugs. ,,De woorden van God die daar waren, gingen uiteindelijk in me werken. De fantastische begeleiders hebben veel voor me gebeden. Drugs geeft je heel even een kick maar meteen daarna voelt het leven leeg, zinloos en grijs."

Het verhaal over haar drugsverslaving, die tien jaar duurde, en de bevrijding daarvan beschrijft Evelina in Geen Grijs. De entree is 8 euro inclusief 2 consumpties.

Kom Ook Groep organiseert christelijke jongerenavonden vanaf 18 jaar tot 45 jaar. De invulling van de Kom Ook-avonden zijn altijd heel divers: pittige sprekers, stevige debatten, aangrijpende video's of een vrolijke quiz. Er is ook gelegenheid voor gezellige contacten onder het genot van een drankje bij de bar.