• Rob en Emiel.

    Privé
  • Rob en Emiel.

    Privé

Diner Show voor het goede doel

H'VELD-G'DAM Team 293 Steamwork houdt op 24 maart een Magic Cabaret Theater Diner Show in Restaurant Kampanje in Hardinxveld-Giessendam. Het doel: geld inzamelen voor de Roparun 2020 waar het team voor het negende jaar aan zal deelnemen.

door Eline Lohman

De show met Rob en Emiel is een avondvullende show, vertelt Jaap de Jager, die deel uitmaakt van het team. ,,Terwijl de koks van Restaurant Kampanje in de keuken zorgen voor een fantastisch viergangen diner maken cabaretiers en magisch kunstenaars Rob en Emiel van deze avond een unieke en vooral onvergetelijke avond. De doelstelling van deze avond is om een zo mooi mogelijk bedrag te kunnen doneren aan de Stichting Roparun. Veel mensen worden geconfronteerd met de ziekte kanker en iedereen heeft hier helaas wel een raakvlak mee. Het streven van de Roparun is om het lijden van mensen met kanker enigszins te verzachten. De volledige opbrengst van deze avond gaat naar de Roparun."

Het is niet de eerste keer dat Team 293 Steamwork het entertainmentduo naar de regio haalt. Hoewel het wel de eerste keer is dat het Hardinxveldse restaurant getrakteerd wordt op het stel. Jaap: ,,We hebben de afgelopen jaren met Rob en Emiel twee theatershows gehouden in Theater de Willem in Papendrecht. Deze twee shows waren samen goed voor ruim €18.000,-. Beide avonden in de Willem hadden we 400 tot 450 gasten in de zaal. De theater diner show in Kampanje is voor ons de eerste keer. We kunnen vol trots zeggen dat we toppers in huis hebben weten te halen in de Magic, maar ook met Restaurant Kampanje!"

Eerdere acties van het team hebben al mooie bedragen voor het goede doel opgeleverd. Ook voor doelen in de regio. ,,Afgelopen jaar hebben wij als team contact gelegd met het nieuw te bouwen Hospice de Cirkel in Papendrecht. Daar zal een nieuw hospice gebouwd gaan worden voor het westen van de Alblasserwaard. Door onze bemiddeling tussen het hospice en de Roparun hebben wij als team een cheque van de Stichting Roparun aan het Hospice mogen overhandigen van €180.000, voor de inrichting van de zes nieuw te bouwen kamers."

De kaarten voor deze avond op dinsdag 24 maart in Restaurant Kampanje kosten €89,95. Het diner is inclusief consumpties. De inloop is om 18.30 en de start om 19.00 uur. Kaarten kunnen worden besteld op de website van het team of via jaap.dejager@team-293steamwork.nl.