• De Koperen Knop

Museum zoekt medewerkers

H'VELD- G'DAM Museum De Koperen Knop zoekt vrijwilligers. Daar zijn voor iedereen voldoende vacatures op uiteenlopend gebied. De vacaturelijst is terug te lezen op de website van De Koperen Knop (koperenknop.nl). Ook kunnen belangstellenden direct een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek.

De te verrichten werkzaamheden zijn van allerhande aard. Het in teamverband met collega's samenstellen van exposites, baliedienst voor de ontvangst van bezoekers en het bedienen van de telefoon, buffetdienst in het museumcafé en in de zomertijd de theetuin, het verrichten van onderhoudswerk en diverse controle-activiteiten, maken van foto's bij openingen en andere gebeurtenissen, mede met anderen beheren van de museumcollectie en nog veel meer. In veel gevallen gaat het om administratief en uitvoerend werk, maar er zijn ook vacatures voor coördinatoren, die direct door de directeur worden aangestuurd.

Werken als vrijwilliger in het team van Museum De Koperen Knop heeft veel positieve kanten. De vrijwilliger draagt bij aan het behoud van de belangrijke cultuurhistorie van de streek en heeft contacten met veel mensen, zowel bezoekers als collega's. De werktijden zijn in overleg met een coördinator te bepalen. .

Info of aanmelden: Alida Ambachtsheer, 06-14148618, koperenknop@koperenknop.nl.