• De leden van de SVHG op de boot

    Paul van den Heuvel

Grandioos feest op de linge

23-09-2019, 20:01 | Lezersnieuws | Bas

Op woensdag 18 september 2019 zijn de leden van de Senioren Vereniging Hardinxveld-Giessendam wezen varen op de Linge.

We vertrokken met twee bussen vanaf Servanda, sporthal  de Wielewaal en de Lange Wei. Er gingen maar liefst 121 personen mee; 117 leden, 2 hulpverleners van de Lange Wei en de twee buschauffeurs. We werden in Leerdam verwelkomd door de crew van het mooie schip “de Parel van Leerdam”.

Bij binnenkomst ontvingen we van onze penningmeester consumptiemunten.

Om 16.00 uur vertrok het schip en konden we kiezen tussen koffie of thee. Onze voorzitter nam het woord en heette een ieder van harte welkom.

De cheffin van de keuken nodigde iedereen uit voor de gereserveerde koude en warme maaltijd. Om het zo goed mogelijk te laten verlopen zou zij telkens een tafel uitnodigen.

Tijdens de maaltijd nam de secretaris het woord om de, voor onze vereniging zeer belangrijke vrijwilligers, in het zonnetje te zetten.

Na de maaltijd werd er door Paul muziek aangezet en werd het een nog  gezelligere boel dan het al was. Bijna iedereen zong mee.

Na afloop van de vaartocht om 19.00 uur gingen we van boord en weer in de bus naar huis. Iedereen die we in de bus hebben gesproken heeft ons bedankt voor de gezellige dag.

Wij danken hiervoor ook Stuwkr8, want zonder hen hadden wij deze reis niet kunnen verwezenlijken.

Het bestuur van de SVHG