• Esther Coumans

Mevrouw Biesheuvel uit Hardinxveld-Giessendam verdient een Pluim

H'VELD-G'DAM Mevrouw Biesheuvel uit Hardinxveld-Giessendam verdient een Pluim. Zij viel in de prijzen door mee te doen aan de landelijke campagne Lege batterijen? Lever ze in en WIN! van Stibat. Met haar deelname bewijst de inwoonster uit Hardinxveld-Giessendam zichzelf en het milieu een uitstekende dienst.

Stibat zamelt zo veel mogelijk batterijen in voor recycling. Lege batterijen krijgen een nieuw leven, bijvoorbeeld als kaasschaaf, zaklamp of fiets. Bovendien komen stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu, niet in de bodem terecht. Zo werken we aan een schonere planeet. Door lege batterijen in te leveren, levert u daar een bijdrage aan. Geen lege batterijen in de afvalbak, maar inleveren bij de inleverpunten van Stibat. Dat verdient een Pluim.

Met de Pluim kiest de ontvanger zelf een cadeau uit de honderden bestedingsmogelijkheden, bestaande uit belevenissen, producten en goede doelen. Om zelf van te genieten of samen met vrienden en familie. Naar een attractiepark of museum bijvoorbeeld. Een workshop volgen of een dagje naar de sauna. Er zijn Pluimen in verschillende prijsklassen. Winnaars krijgen een Pluim die bij besteding 25 euro waard is..