Nacht van Gebed

H'VELD-G'DAM Christenen uit Hardinxveld-Giessendam bidden op vrijdag 1 juni een avond en/of nacht voor vervolgde christenen. Het gebed vindt plaats bij de Christengemeente aan de Breedeway 1A. Er kan tussen 20.00 uur en 24.00 uur gebeden worden.

Over heel de wereld moeten christenen leven met de dreiging van geweld. Zij kunnen niet in vrijheid samenkomen en hun geloof beleven. Zij moeten er vaak veel voor over hebben. Christenen in een vrij land kunnen zich dat moeilijk voorstellen. Het is moedig hoe veel christenen toch trouw blijven aan hun geloof in Jezus Christus. Ieder jaar roept Stichting Open Doors christenen in vrije landen op om een avond en/of nacht te bidden voor deze medegelovigen.

De Christengemeente in Hardinxveld-Giessendam bidt vrijdag 1 juni van 20.00 tot 24.00 uur. Iedereen is welkom om mee te komen bidden. Het is ook mogelijk een deel van de avond bij te wonen en deelnemers mogen binnen komen op elk tijdstip. De Nacht van Gebed is een initiatief van Open Doors, een organisatie die vervolgde christenen steunt in meer dan vijftig landen. Meer informatie over de Nacht van Gebed en een overzicht van de honderden gebedslocaties in het land: www.nachtvangebed.n