Nelli Cooman opent 'Ladies night'

SLIEDRECHT De Ladies night van Roparun team 345 Samen Sterk op donderdag 5 maart in de brandweerkazerne van Sliedrecht wordt om 19.00 uur geopend door de ambassadeur van Stichting Roparun, Nelie Cooman.

Zij draagt de Roparun een warm hart toe, is altijd aanwezig bij finish op de Coolsingel, bij de inschrijfbalie in Parijs om de teams persoonlijk te ontvangen, gaat met iedereen op de foto en probeert de teams ook daar waar mogelijk te helpen bij sponsoracties. Zo ook as. donderdag bij team 345 Samen Sterk van de VRZHZ.

De 'Ladies night' beloofd met meer dan 30 standhouders een fantastisch gezellige avond te worden. Naast de ruim 30 kraampjes in de thema's Culinair, Lijf en Leden, Fashion, Home & Lifestyle en Algemeen/Fun kan er worden deelgenomen aan 2 workshops, Wijnproeven en Stiksels en Steekjes. Als klapper op de vuurpijl zijn er hele mooie prijzen te winnen in de Gooische vrouwen bingo! Bij aankomst staat er een welkomstdrankje te wachten. De avond wordt muzikaal ondersteund door DJ Bert, de huis-DJ van Bibelot.

Tot en met woensdag 4 maart kosten kaarten € 10,= pp. Voor de entree en donderdag aan de kassa € 12,50. Aan de kassa kan alleen contant betaald worden, pinnen is niet mogelijk. Voor de eerste 75 aanmeldingen staat een goed gevulde Goodie Bag klaar. De 75e aanmelding ontvangt een gratis 'Coverfoto' gemaakt door RiCon fotografie. Dus bestel snel je entree bewijs via www.team345.nl.

Team 345 Samen Sterk haalt met de organisatie van deze fantastisch gezellige avond geld op voor de strijd tegen kanker. De opbrengst van deze avond komt geheel ten goede aan de Roparun en wordt aan het eind van de avond bekend gemaakt.

De Ladies night wordt tussen 19.00 en 22.00 uur gehouden in de brandweerkazerne, Middeldiepstraat 44 te Sliedrecht.

Aanmelden kan via www.team345.nl. Informatie www.team345.nl