Nieuwjaarsconcert in Hardinxveld-Giessendam

H'VELD-G'DAM In De Bron aan de Maasstraat 1 in Hardinxveld-Giessendam wordt zaterdag 23 januari door de Stichting Inspire2liveMusic een nieuwjaarsconcert gehouden.

De opbrengst van dit concert is geheel bestemd voor Stichting Kika. Aan dit concert werken mee het Inspire2liveChoir o.l.v. Peter Overduin, Annelies Schep, (sopraan), Arjan en Edith Post, trompet, André de Jager (orgel) en de pianist Jan Vayne aan de vleugel. Op het programma o.a. Zigeunerkoor van Verdi, Climb ev'ry mountain, If I had words, Tears in heaven, Halleluja (Händel), I walk with God.

Het concert begint om 19.30 uur, kerk open vanaf 19.00 uur. De toegangsprijs is tien euro per persoon. Kidneren tot en met twaalf jaar betalen 5 euro voor een toegansgkaartje. Voorverkoop: Sluimer Schoenen, Buitendams 37, Hardinxveld-Giessendam.

Het Inspire2liveChoir is in 2011 opgericht en zingt uitsluitend voor de kankerbestrijding. Het koor repeteert in Alblasserdam en telt ongeveer 170 leden. Ze zingen een zeer breed repertoire en hebben de afgelopen jaren ruim 480.000 euro opgehaald voor diverse projecten.