• import

Open dag Da Vinci College

H'VELD-G'DAM Zaterdag 30 november van 10:00 uur tot 16.00 uur is de open dag van het Da Vinci College. Voor iedereen die kennis wil maken staan de deuren open. Een warm welkom word gegeven door docenten, studenten en loopbaanadviseurs. Bezoekers proeven zo de sfeer van het Da Vinci College. De vestigingen van het Da Vinci College op het bedrijventerrein Nieuweweg in Hardinxveld-Giessendam zijn de hele dag geopend tijdens de Open Dag op 30 november. Leerlingen zijn van harte welkom om de Techniekcampus en de Bouwcampus te bezoeken.

De Techniekcampus is een compacte leeromgeving waar Da Vinci nauw samen werkt met bedrijven uit de installatie- en elektrotechniek branche. Deeltijdstudenten (bbl) die werken bij een leerwerkbedrijf uit de regio, volgen theorielessen op de Techniekcampus in Hardinxveld-Giessendam. In september 2020 wil het Da Vinci College ook een voltijdopleiding op deze locatie starten. Deze voltijdopleiding is een niveau 3 studie in de Elektrotechniek gericht op woning en utiliteit.
Leerlingen die geïnteresseerd zijn in de bouwwereld, kunnen zich oriënteren op de Bouwcampus voor Bouw- en Infratechniek. Vanuit deze locatie verzorgt Da Vinci College samen met Bouw- en Inframensen opleidingen gericht op de bouwsector. Of het nu gaat om houttechnieken, grondverzet, werkvoorbereiding of ontwerpend werk; op de Bouwcampus is er voor elk wat wils. Bezoekers van de open dag zijn getuige van graafwerkzaamheden, de realisatie van een ophaalbrug, oeverbeschoeiingen, dakconstructies en kozijnen. Bezoekers worden gastvrij ontvangen met een kop warme soep.