• Nationaal Park De Biesbosch

Op stap met de schaapskudde in Hollandse Biesbosch

DORDRECHT Biesboschcentrum Dordrecht verzorgt woensdag 26 april 'Op stap met de schaapskudde'. Wandel samen met de schaapsherder van de Hollandse Biesbosch en zijn kudde door het natuur- en recreatiegebied. Kinderen ervaren op deze dag hoe het is om schaapsherder te zijn en kunnen zelfs hun herdersdiploma behalen.

De wandeling start om 11.00 uur vanaf het veld achter het bezoekerscentrum. De herder vertelt onderweg van alles over de schaapskudde. Kinderen kunnen voor € 5,00 hun herdersdiploma behalen door leuke speelse activiteiten uit te voeren. Daarnaast kun je zien hoe de honden van de herder de kudde bij elkaar houdt. Halverwege de wandeling kan er even uitgerust worden tijdens een picknick. Lunchpakketten hiervoor kunnen voor € 4,75 bij reservering van deelname besteld worden. Rond 16.00 uur eindigt de wandeling weer bij Biesboschcentrum Dordrecht en krijgen kinderen hun diploma's uitgereikt.

Het evenement is gratis toegankelijk. Desondanks is aanmelden noodzakelijk voor deelname.

Kijk voor meer informatie of deelname op www.biesboschcentrumdordrecht.nl of neem contact op met Biesboschcentrum Dordrecht, Baanhoekweg 53, 3313 LP Dordrecht,

T. 078 770 53 53 , info.biesbosch@dordrecht.nl.