• Da Vinci College

Open dag Da Vinci College op 26 januari

H'VELD-G'DAM Op vrijdag 26 januari organiseert het Da Vinci College een open dag van 15.00 tot 20.00 uur voor iedereen die kennis wil maken met het mbo. Welke opleidingen zijn er, wat zijn de kansen op werk en welke stages lopen studenten? Antwoord op deze en nog veel meer vragen geven docenten en studenten van het Da Vinci College. Geïnteresseerden kunnen de sfeer van de school proeven en een rondleiding krijgen door de gebouwen.

Het Da Vinci College stimuleert en helpt haar studenten hun passie te ontdekken en het beste uit zichzelf te halen. Tijdens de open dag op 26 januari zijn ook studieloopbaanadviseurs aanwezig om toekomstige studenten te helpen bij het maken van een goede opleidingskeuze. Studenten van het Da Vinci College vertellen over hun ervaringen op school: de lessen, de praktijkopdrachten en projecten waaraan zij werken tijdens hun opleiding. De verschillende opleidingen hebben bovendien leuke activiteiten in petto voor de bezoekers. In de Duurzaamheidsfabriek kunnen bezoekers bijvoorbeeld zelf aan de slag met de apparatuur en een led-lampje produceren. De Mobiliteit Academie heeft stoere auto's staan en er zijn sleuteldemonstraties. Bezoekers kunnen hun tanden laten polijsten en versieren met een diamantje. Natuurlijk zijn er ook verschillende proeflessen. Het complete aanbod aan activiteiten plus de locatie staan op www.davinci.nl/opendag.

Het Da Vinci College is een regionaal opleidingencentrum (ROC) voor middelbaar beroepsonderwijs. De school biedt diverse mbo-opleidingen in de sectoren Techniek en Media, Economie en Ondernemerschap, Gezondheidszorg en Welzijn en Entree (voor wie nog geen diploma heeft of de juiste vooropleiding mist). Het Da Vinci College heeft haar hoofdlocaties in de prachtige historische steden Dordrecht en Gorinchem. Op 26 januari is er ook een open dag in de vestigingen Gorinchem, Wijk en Aalburg (Vakcollege bouw-, metaal- en elektrotechniek) en Hardinxveld-Giessendam (Techniek Campus en Bouwcampus Bouw en Infra).