• Mariet ten Hoven

Open repetitie bij Canticum Amicorum

H'VELD-G'DAM Kamerkoor Canticum uit Hardinxveld-Giessendam organiseert op 12 januari een speciale open repetitie. Een ieder die graag wil komen zingen en benieuwd is naar de sfeer op het koor, is van harte welkom. De open repetitie begint om 19.45 uur en wordt gehouden in de Gereformeerde kerk aan de Stationsstraat 20 in Hardinxveld-Giessendam.

Canticum heeft in 2018 een aantal spannende concerten op het programma staan. Zo zingt het koor in het voorprogramma van het Nederlands Kamerkoor en werkt het mee aan het Bachfestival in Dordrecht. Canticum is met zijn ruim 25 enthousiaste koorleden een kamerkoor dat op hoog niveau muziek maakt. Onder leiding van de bevlogen dirigent Patrick van der Linden werden eerder onder meer Bachs Johannes Passion en Hohe Messe en Ein Deutsches Requiem van Brahms uitgevoerd.

Momenteel is Canticum vooral op zoek naar nieuwe bassen en alten. Maar ook zangers van andere stemgroepen worden van harte uitgenodigd om een avond mee te repeteren. Graag tot ziens op vrijdagavond 12 januari in Hardinxveld-Giessendam! Meer informatie is te vinden via www.canticumamicorum.nl of op Facebook.