• Kees van der Rest

Rock Night in 't Hart

H'VELD-G'DAM Zaterdag 24 november is er een Rock Night in 't Hart waardoor het op zijn grondvesten zal gaan schudden met wel 3 bands die elk een spetterend optreden gaan geven met ieder zijn eigen stijl van pop rock tot heavy rock. Aanvang: 20.30 uur. Entree gratis.

De eerste band die aftrapt is Floqheart. Deze band bestaat uit 5 enthousiaste bandleden waaronder zangeres Jolanda Hofman die met haar gouden keel gangbare pop rock nummers ten gehore zal brengen en tevens ook tussen de band wissels door een ander klein podium bezet.

Vervolgens komt Bothshot een meer heavy band die bestaat uit ervaren rotten die hun sporen al dik verdiend hebben in dit genre met covers van o.a. Iron Maiden, Acept, Y&T, Black Sabbath, Warlock en nog veel meer. Gezongen door wederom een zangeres, niemand minder dan Suzanne van Veldhoven, die zich op het podium ontpopt tot een super rockbeest waar de vonken vanaf spatten.

En terecht als laatste geboekt als hoofdact de band Live Wire. Een retestrakke moddervette AC/DC band die afgelopen Hippiefestival in Gorinchem er dik bovenuit sprong. Deze band zal de oude AC/DC laten horen weer gezongen door een zangeres met power: Bionda Honings. Met haar rouwe strot zal ze zeker niet onder doen voor Bon Scott.