• Steamwork

Spinningestafette voor de Roparun

SLIEDRECHT ,,In 2018 gaan we met Steamwork al voor de zevende keer mee met de Roparun, waarvan het voor mij de tweede keer is met dit team. Hiervoor ben ik al zeven keer met StoutABCrunners van start gegaan wat mijn totaal op negen starts brengt", vertelt Arjan Holster trots.

En elke keer is het doel hetzelfde; geld ophalen voor kankerpatiënten voor palliatieve zorg. Elk jaar wordt deze Roparun in het Pinksterweekend gehouden waarbij in totaal zo'n 320 teams starten vanuit Parijs of Hamburg en lopend in estafette vorm proberen Rotterdam te bereiken. Ruim 5 miljoen euro wordt hiermee opgehaald voor mensen met kanker onder het motto: 'leven toevoegen aan de dagen waar geen dagen meer aan het leven kunnen worden toegevoegd'.

Ook team Steamwork uit Sliedrecht probeert zoveel mogelijk acties op te zetten om hun bijdrage zo groot mogelijk te maken. Dit gaat onder andere uit het verkopen van loten, een oliebollenactie, scholierenlopen, roeiwedstrijd en dit jaar ook met een spinningestafette. Deze spinningestafette wordt gehouden op vrijdag 27 oktober van 18.00 uur tot 22.00 uurbij sportschool Fitter -bij de wit-aan de Schapedrift in Hardinxveld. Inschrijven kan individueel of in groepsverband.

,,Wij hopen natuurlijk dat er verenigingen of families zich massaal inschrijven voor dit geweldige doel, en ons een paar komen helpen om ons sponsorbedrag zo hoog mogelijk te krijgen. Voor het team met de hoogste opbrengst ligt een leuke, uiteraard gesponsorde, prijs klaar", zegt Arjan Holster.

Voor vragen of opgave 06-53257456 of a.holster@live.nl. Het opgaveformulier is ook te downloaden via www.team293-steamwork.nl.