• Tafeltennis voor ouderen

    Richard van Hoek Fotografie

Sportcarrousel voor senioren

H'VELD-G'DAM Samen met sportverenigingen en een ouderenbond verzorgt Sport en Cultuur in de buurt een sportcarrousel voor senioren. Tot en met 18 november kunnen senioren kennis maken met tal van sport- en beweegactiviteiten. Maandag werd het spits afgebeten door tafeltennisvereniging Drivers. In sporthal Appelgaard aan de Bellefleur gaven zij een tafeltennistraining voor senioren.

Helaas waren er maandagavond weinig senioren op de tafeltennistraining afgekomen. Daarom is er elke *maandagavond vanaf 20:00 is er in sporthal 'De Appelgaard' de mogelijkheid om kennis te maken met de sport en een kop koffie te drinken. ,,Tafeltennissen kan bij ons op elk niveau en Drivers is een ontzettend gezellige vereniging", aldus voorzitter Adriaan van Vliet. Naast de training op maandagavond is er voor de fanatieke leden ook de mogelijkheid om wedstrijden te spelen in een leuk team.

Op vrijdagavond 16 december zet de vereniging haar deuren weer open voor het jaarlijkse clubevent. Deze avond staat in het teken van gezelligheid in de vorm van hapjes en drankjes voor een ieder die de vereniging een warm hart toe draagt. Ouders, vrienden, leden en sponsors zijn van harte welkom. Ook als u gewoon nieuwsgierig bent kunt u gewoon binnen lopen en eens kennis maken. Naast een hoop gezelligheid is er voor de jeugd en hun ouders ook een toernooi in de bovenzaal. Het ontvangst is vanaf 19:00 in de kantine van het OKK gebouw aan de Rijnstraat 1a. *

Deze hele week zijn er nog tal van activiteiten bij diverse sportorganisaties in Hardinxveld. Zo kan er morgen bijvoorbeeld worden gebiljart bij Senioren vereniging Hardinxveld-Giessendam of een kijkje worden genomen bij de Reddingsbrigade. Maar ook bij badmintonvereniging Network kan een kijkje worden genomen. Donderdag is het de beurt aan budoclub Try it out, OKK en de Senioren Vereniging. Vrijdag kunnen senioren komen koersballen bij Senioren Vereniging Hardinxveld of een kijkje nemen bij korfbalvereniging HKC. Zie voor het volledige programma: www.servanda.nl/nieuws/484-maak-kennis-en-doe-mee.