• Rabobank
  • Rabobank

Succesvolle start Clubkas Roadshow

HOORNAAR Ruim 500 verenigingen en stichtingen uit de regio zijn uitgenodigd voor de Clubkas Roadshow van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden. Alle clubs doen mee met de Clubkas Campagne, een campagne waarmee de Rabobank het verenigingsleven steunt.

De Roadshow startte in Hoornaar bij SteDoCo op woensdag 12 april. Clubs uit Hoornaar, Noordeloos en Goudriaan waren er bij. De drie grootste prijswinnaars waren zwembad De Spettertuin met 753 euro, zwemvereniging De Donk met 375 euro en muziek vereniging Volharding met 348 euro. Buurtvereniging De Schans won de derde plaats van de creativiteitsprijs en ging met 100 euro extra naar huis. Met een leuke promotiefilm wisten ze extra stemmen te werven.

Op 13 april toerde de show door Giessenburg en Gorinchem. In Giessenburg waren de clubs te gast bij Zuivelboerderij Kuiper. Daar ontving zwembad de Doetse Kom een cheque van 1494 euro. Vridos ging naar huis met 712 euro en JSV Kindervreugd was zeer tevreden met de bijdrage van 666 euro.

's Avonds in Gorinchem bezochten de clubs GHC Rapid. Het Dierenasiel was de grootste winnaar in deze plaats met een cheque van 804 euro. Hospice Gorinchem ontving 712 euro en Natuurcentrum Gorcum 458 euro.

LEDEN BESLISSEN Begin april stemden bijna 6000 leden van de bank voor de verdeling van de beschikbare 100.000 euro. Door te stemmen beslissen de leden over de verdeling van een deel van de winst van de bank. Met de Rabobank Clubkas Campagne draagt de Rabobank vele sportclubs, culturele gezelschappen, toneelgroepen en andere verenigingen een warm hart toe. Het kan de clubs een mooie financiële bijdrage opleveren voor de clubkas. Hoe meer stemmen, hoe hoger de bijdrage.