• Ontdek jouw talent in de zorg bij Rivas in Hardinxveld-Giessendam en spreek met medewerkers over hun werk tijdens de Open Dag van de Zorg.

    Richard van Hoek

'Talent in de zorg' bij Rivas in Hardinxveld

H'VELD-G'DAM Inwoners van Hardinxveld-Giessendam kunnen zaterdag 18 maart tijdens de landelijke Open Dag van de Zorg hun talent in de thuiszorg ontdekken. Dat kan bij de Rivas-locatie aan de Jacobsweer. Tussen 9:00-12:00 uur kunnen geïnteresseerden hier terecht voor meer informatie over de diversiteit van de thuiszorg en werken bij Rivas.

Het thema van de ochtend is: 'Talent in de zorg'. Ervaren medewerkers vertellen over hun werk en over de diversiteit van werken in de thuiszorg. Hierbij zijn zelfstandigheid, communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen belangrijke onderwerpen. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte om vragen te stellen aan medewerkers en uitleg te krijgen over de thuiszorg en de werkwijze binnen Rivas.

WERKEN BIJ RIVAS Ook voor mensen die geïnteresseerd zijn in een carrière in de zorg is de landelijke Open Dag van de Zorg een goed moment om zich te oriënteren. Er is informatie over vacatures en opleidingsmogelijkheden binnen Rivas, stageplaatsen en vakantiewerk. Bovendien is er een CV-check, waar tips en tricks voor het optimaliseren van het CV worden gegeven. Potentiële medewerkers, vrijwilligers, studenten of herintreders; de dag biedt voor ieder wat wils.

MEER INFORMATIE De Open Dag van de Zorg bij Rivas in Hardinxveld-Giessendam vindt van 9:00-12:00 uur plaats aan de Jacobsweer 16. Meer informatie over het programma en de andere deelnemende Rivas-locaties is te vinden op www.rivas.nl/opendagvandezorg. Voor meer informatie over de andere diensten van Rivas: www.rivas.nl of Rivas Zorglijn 0900-8440.