• T@B
  • T@B

T@B presenteert nieuw buitenzwembad

H'VELD-G'DAM Op de Moonlightshopping van 30 november presenteerde de lokale Transparante Partij voor Algemeen Belang (T@B) een schaalmodel van een nieuw buitenzwembad. Net zoals de partij fel tegenstander was van de sluiting, in 2013, van het buitenbad van zwembad De Duikelaar aan de Sluisweg, zijn zij groot voorstander om het buitenbad nieuw leven in te blazen.

Om dit onder de aandacht te brengen van de bewoners stond er, tijdens de jaarlijkse Moonlightshopping in De Buurt in Boven-Hardinxveld, een fraai minizwembad, compleet met duikplank en startblokken, voor de T@B-tent. In het zwembad zwommen een grote hoeveelheid gekleurde badeendjes. De bezoekers werd gevraagd het aantal gele eendjes te raden. Binnenkort wordt bekend gemaakt wie de winnaar is van het juiste aantal gele eendjes.

Tijdens de gesprekken met de vele tentbezoekers bleek dat het merendeel groot voorstander is om weer een nieuw buitenbad in het rivierendorp te hebben. Dit speerpunt uit het verkiezingsprogramma van de T@B heeft dus een groot draagvlak onder de bewoners; voor de dorpspartij een reden om door te pakken met dit onderwerp.