• Foto: Roy Beusker

    Roy Beusker
  • Foto: Roy Beusker

    Roy Beusker

Tien inwoners Hardinxveld-Giessendam winnen samen 100.000 euro bij Postcode Loterij

H'VELD-G'DAM Een grote verrassing voor tien bewoners van de Lange Griendsweer in Hardinxveld-Giessendam. Op hun postcode 3371 CH is de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen in de meitrekking van de Postcode Loterij. De winnaars verdelen deze prijs met elkaar. Afgelopen vrijdag werden de bewoners van de Lange Griendsweer verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Humberto Tan met een cheque. Eén winnaar woont niet op de Lange Griendsweer maar speelt wel mee op deze postcode.

 

De volgende bedragen zijn gewonnen: 13.333 euro (5 winnaars) en 6.666 euro (5 winnaars). De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal meespelende loten. Twee winnaars van de 13.333 euro zijn buren. De twee dames gaan van het gewonnen bedrag samen een reisje maken naar Rome.

De Buurt-Ton is de nieuwe prijs van de Postcode Loterij die iedere zaterdag wordt bekendgemaakt. Om de introductie van deze nieuwe prijs te vieren, deelt de Postcode Loterij in de trekking van mei en juni extra Buurt-tonnen uit. De prijs van 100.000 euro wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. De hoogte van het geldbedrag is afhankelijk van het aantal meespelende loten.

De uitzending van de uitreiking in de Lange Griendsweer in Hardinxveld-Giessendam is op woensdag 22 juni te zien om 19.50 uur op RTL 4.