Toeristische gids Alblasserwaard

H'VELD-G'DAM - De nieuwe toeristische gids 2015 is verschenen. Een boekwerk van 90 pagina's boordevol informatie over wat er in de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden te beleven is. En dat is heel wat meer dan u denkt… De gids is onder andere verkrijgbaar bij de toeristische informatiepunten. Ook in Museum De Koperen Knop in Hardinxveld-Giessendam.

De gids is samengesteld door de VVV Zuid-Holland Zuid en Den Hâneker en bevat heel veel informatie voor wie de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden nog beter wil leren kennen. Voor de streekbewoners en voor toeristen van elders, die de streek bezoeken staat er veel interessante informatie in de gids. Over musea en andere bezoekadressen, restaurants en andere eetgelegenheden, evenementen in 2015, mogelijkheden voor tochten door de streek, arrangementen en nog heel veel meer.

Ook staan de overnachtingsmogelijkheden er in vermeld, zoals hotels, bed & breakfastadressen, campings, groepsaccommodaties, vakantiewoningen en (jacht)havens. De gids bevat werkelijk alles waar een toerist maar in kan zijn geïnteresseerd.

De gids is gratis verkrijgbaar op tal van adressen in de streek. Ook tijdens de openingstijden in Museum De Koperen Knop, Binnendams 6, 3373 AD Hardinxveld-Giessendam. Het museum is open van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur).