• T@B

Tournee met volkswagenbus groot succes

H'VELD-G'DAM Op zaterdag 3 februari trapte de Transparante partij voor Algemeen Belang (T@B) op een opvallende wijze haar campagne af met een tournee door het dorp. Met een klassieke volkswagenbus reed de lokale partij door het dorp. ,,We startten op de markt en deden daarna verschillende wijken aan. We stopten een poosje in de wijken en voerden goede gesprekken met inwoners. We krijgen veel positieve reacties", zegt T@B-lijsttrekker Kor Nederveen.

De kersverse lijsttrekker van de dorpspartij spreekt met enthousiasme over de tour door het dorp. Hij vervolgt: ,,Het is mooi om te zien hoe je herkenbaar bent met een grote groep vrijwilligers die hun beste beentje voorzetten voor ons dorp. We voeren fijne gesprekken met inwoners en proberen om iets voor hen te betekenen. We praten bijvoorbeeld over ons verkiezingsprogramma, maar ook over andere zaken die spelen in het dorp."

In de volkswagenbus reden kandidaten van de T@B-kieslijst mee door het dorp. Zo deed de partij bijvoorbeeld de wijk De Peulen en het centrum aan. De woorden 'Vooruit met ons dorp', klonk door de speakers op het dak van de bus. Op de markt en in de wijken konden inwoners meedoen aan een echte dorpsquiz. Tijdens de campagne gaat de partij naar alle wijken, zowel in Beneden- als in Boven-Hardinxveld.

,,We maken nu vier jaar deel uit van het college van burgemeester en wethouders. We hebben daardoor veel kunnen bereiken, maar er is nog genoeg te doen. Daarom hopen wij op veel stemmen, want het is nu tijd om door te pakken!", aldus Kor Nederveen. Met een grote klok voorzien van foto's van bereikte successen beeldde de partij zaterdag uit dat het letterlijk tijd is om door te pakken.