• Sint-intochtcommissie

Vaar mee met Sint en de Waterbus

H'VELD-G'DAM Dit jaar komt de Sint met de Waterbus aan op zaterdag 24 november in Boven-Hardinxveld. De aankomst met de Waterbus is aan de steiger van Riveer. Om 13.45 komt de Sint en zijn gevolg per Arriva-trein aan op het treinstation van Beneden-Hardinxveld.

Voor een aantal kinderen en hun ouders is er plaats op de Waterbus tijdens de intocht in Boven-Hardinxveld. Zij kunnen dan zelf ervaren, hoe leuk het is om samen met de Sint de intocht mee te maken in Boven-Hardinxveld. De Pieten doen gezellige dansjes aan boord, zingen liedjes en er is een leuke Pietenpolonaise waarbij je mag aansluiten! De Sint neemt cadeautjes voor de kinderen en er is tijd om met de Sint en pieten op de foto te gaan. Het wordt een belevenis die je zeker mee moet maken.

Alle kinderen die mee doen de kleur-en knutselwedstrijd maken kans om mee te varen met de Sint en zijn Pieten. De winnaars krijgen vanzelf een uitnodiging. Het is wel belangrijk dat je e-mailadres en telefoonnummer achterop de tekening of het knutselwerk staat. De kinderen die mee mogen varen met de Sint ontvangen hierover uiterlijk donderdag 22 november bericht. Dus vergeet niet om mee te doen aan de kleur-en knutselwedstrijd.

De kleurplaten voor de kinderen van 3 t/m 5 jaar kan je vanaf maandag 12 november afhalen bij Intertoys Boogaard en supermarkt Hoogvliet. De kinderen van 6 t/m 8 jaar maken een mooie klok en de kinderen van 9 t/m 10 jaar mogen een klokkentoren in elkaar knutselen. De tekeningen en knutselwerken moeten wel uiterlijk woensdag 21 november bij de volgende adressen worden ingeleverd: Beneden-Hardinxveld: Kids & Koters, Boven-Hardinxveld: Supermarkt Hoogvliet. De cadeaucheques voor de winnaars worden geschonken door Intertoys Boogaard en winkeliersvereniging Giessenhof.

Via de website van Het Kompas Hardinxveld-Giessendam.nl zijn ook vrijkaarten te winnen. Laat voor 15 november via de site weten dat je mee wilt varen op de Waterbus. Uit de inzendingen worden vier winnaars getrokken. 

Het programma van de intocht in Boven- en Beneden-Hardinxveld, komt binnenkort in Het Kompas Hardinxveld-Giessendam. Bezoek ook de facebookpagina Sinterklaas Hardinxveld-Giessendam.