• Jan Lingen
  • Jan Lingen

Vaar mee met Sint en de Waterbus naar Boven-Hardinxveld

H'VELD-G'DAM Zoals ieder jaar komt de Sint met de Waterbus aan in Boven-Hardinxveld. Dit jaar komt de Sint met de Pieten op 25 november aan in Boven-Hardinxveld bij het pontje naar Werkendam en s'middags op het station in Beneden-Hardinxveld.

Voor de intocht in Boven-Hardinxveld is er plaats op de Waterbus voor een aantal kinderen en hun ouders. Zij kunnen dan zelf ervaren hoe leuk het is om samen met de Sint de intocht mee te maken in Boven-Hardinxveld. De Pieten doen gezellige dansjes aan boord, zingen liedjes en natuurlijk mag je meelopen in de Pietenpolonaise! De Sint neemt kleine cadeautjes mee om uit te delen en de kinderen mogen met de Sint op de foto. Het wordt een vaartocht om nooit meer te vergeten!

Alle kinderen die mee doen de kleur-en knutselwedstrijd maken kans om mee te varen met de Sint en zijn Pieten. De winnaars krijgen vanzelf een uitnodiging. Het is wel belangrijk dat je e-mailadres en telefoonnummer achterop de tekening of knutselwerk staat. De kinderen die mee mogen varen met de Sint ontvangen hierover uiterlijk donderdag 23 november bericht. Spannend!

De kleurplaten voor de kinderen van 3 t/m 5 jaar kan je vanaf maandag 13 november afhalen bij Intertoys Boogaard en supermarkt Hoogvliet. De kinderen van 6 t/m 8 jaar en 8 t/m 10 jaar mogen zelf verjaardagsslingers knutselen en die moeten uiteraard heel vrolijk en kleurrijk worden! Belangrijk is, dat alles uiterlijk woensdag 22 november bij de volgende adressen wordt ingeleverd: Beneden-Hardinxveld: Kids & Koters. Boven-Hardinxveld: Supermarkt Hoogvliet.

De cadeaucheques voor de winnaars worden geschonken door Intertoys Boogaard en winkeliersvereniging Giessenhof.

Maak er iets moois van en wie weet, win je een leuke cadeaucheque om te besteden bij Intertoys Boogaard en mag je mee varen met Sint en zijn Pieten!

Het programma van de intocht in Boven- en Beneden-Hardinxveld, komt binnenkort in de krant.