• J Lingen 2010

Vaar mee met Sinterklaas

H'VELD-G'DAM Sinterklaas en zijn pieten komen zaterdag 19 november aan Hardinxveld-Giessendam. In de ochtend arriveert de goedheiligman met de waterbus bij de opstapplaats van het pontje naar Werkendam in Boven-Hardinxveld. In de middag neemt Sint de trein om vervolgens op het station in Beneden-Hardinxveld aan te komen.

Op de waterbus is er net als voorgaande jaren plek voor een aantal kinderen en hun ouders. Zij kunnen dan samen met Sinterklaas en zijn pieten de de intocht in Boven-Hardinxveld mee maken. Gezellige dansen met de pieten aan boord van de waterbus en natuurlijk mogen de kinderen meelopen met de pietenpolonaise. Er worden aan boord kleine cadeautjes uitgedeeld en Sinterklaas gaat graag met de kinderen op de foto. Een ervaring om nooit te vergeten.

Om kans te maken op deze bijzondere boottocht moeten de kinderen meedoen aan de kleur- en tekenwedstrijd. De kleurplaten voor de kinderen van 4 tot 6 jaar zijn vanaf maandag 7 november af te halen bij Intertoys Boogaard en supermarkt Hoogvliet. De kinderen van 7 tot en met 9 jaar mogen vrij tekenen en kinderen van 10 tot 12 jaar mogen iets leuks knutselen dat met kou te maken heeft. De kleurplaten, tekeningen en knutselwerken dienen uiterlijk woensdag 16 november te worden ingeleverd bij Kids en Koters in Beneden-Hardinxveld of supermarkt Hoogvliet in Boven-Hardinxveld. De winnaars van de boottocht krijgen uiterlijk donderdag 17 november een uitnodiging. Belangrijk is dan ook dat het e-mailadres en telefoonnummer achterop de tekening of op het knutselwerkje worden vermeld. De winnaars ontvangen ook een cadeaucheque. Deze cheques worden beschikbaar gesteld door Intertoys Boogaard en winkeliersvereniging De Giessenhof.