Vakantie voor bewoners van verpleeghuis Judith Leysterhof

H'VELD-G'DAM Acht bewoners van verpleeghuis Judith Leysterhof in Hardinxveld-Giessendam zijn onlangs een week op vakantie geweest. Zij gingen naar boerderij "Natuurlijk" in Lage Mierde. Het was de vierde keer dat de medewerkers van deze Rivas-locatie een vakantie voor de bewoners konden realiseren.

In Lage Mierde werden de bewoners vriendelijk onthaald door de eigenaars en natuurlijk door de verschillende dieren op de boerderij. Deze week vonden verschillende activiteiten plaats. Er werden spelletjes gedaan, muziek gemaakt, gewandeld, de koeien gevoerd en de ezels uit de wei gehaald. Ook bakte de eigenaar van de boerderij, Fred van de Ven, samen met de bewoners van Judith Leysterhof heerlijke wafels en vond er een bonte middag plaats. Als aandenken heeft iedereen een mooie placemat vakantiefoto's ontvangen.

,,We kunnen weer terug kijken op een mooie bijzondere week waarvan iedereen heeft genoten", zegt Willy Weima, zorgregisseur bij Rivas Zorggroep. Toen de bewoners weer thuis kwamen stond er een heerlijk verzorgde lunch klaar in Judith Leysterhof als afsluiter van deze heerlijke vakantieweek.

Fotobijschrift: Eigenaar, Fred van de Ven, van de boerderij "Natuurlijk" in Lage Mierde bakt wafels samen met de bewoners van verpleeghuis Judith Leysterhof