• Inspire2livemusic

Valentijnsconcert in Hardinxveld-Giessendam

H'VELD-G'DAM In De Bron aan de Maasstraat 1 in Hardinxveld-Giessendam wordt zaterdag 11 februari een Valentijnsconcert gehouden. De opbrengst van dit concert is geheel bestemd voor de Stichting Lymph&Co. Deze Stichting is opgezet door Bernard van Oranje. Hij werd zelf getroffen door lymfklierkanker en met deze stichting wordt een onderzoek van het AMC in Amsterdam gefinancierd voor onderzoek naar deze ziekte.

Aan deze avond werken mee het Inspire2liveChoir uit Alblasserdam onder leiding van Peter Overduin, Annelies Schep zal meewerken als sopraan, André de Jager bespeelt het orgel en Jan Vayne zal op de vleugel begeleiden. Verder werkt de bekende panfluittiste Noortje van Middelkoop mee.

Het Inspire2liveChoir telt 180 leden en is opgericht om uitsluitend voor de kankerbestrijding te zingen. 14 januari mocht het koor maar liefst 127.000.- euro overhandigen aan KiKa. Dit jaar zijn alle opbrengsten voor Lymph&Co.

Aanvang is om 19.30 uur en een kaartje kost 10 euro. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 5 euro. Kaartverkoop bij Sluimer Schoenen, Buitendams 37 in Hardinxveld-Giessendam, karinoverduin@hotmail.com of 06-40090921 en 's avonds aan de kerk. Meer informatie: www.inspire2livemusic.nl.