• Evert A.

Valentijnsoncert in Hardinxveld-Giessendam

H'VELD-G'DAM Op zaterdag 11 februari is er een Valentijnsconcert georganiseerd in De Bron, Maasstraat 1 in Hardinxveld-Giessendam. De opbrengst van dit concert zal geheel bestemd zijn voor de Stichting Lymph&Co. Deze Stichting is opgezet door Bernard van Oranje. Hij werd zelf getroffen door lymfklierkanker en met deze stichting wordt een onderzoek van het AMC te Amsterdam gefinancierd voor onderzoek naar deze ziekte.

Aan deze avond werken mee het Inspire2liveChoir uit Alblasserdam o.l.v. Peter Overduin, Annelies Schep zal meewerken als sopraan, André de Jager bespeelt het orgel en Jan Vayne zal op de vleugel begeleiden. Verder werkt mee de bekende panfluittiste Noortje van Middelkoop. Het Inspire2liveChoir telt 180 leden en is opgericht om uitsluitend voor de kankerbestrijding te zingen. 14 januari j.l. mocht het koor maar liefst 127.000.- euro overhandigen aan KiKa. Dit jaar zijn alle opbrengsten voor Lymph&C0. Het koor zal o.a. zingen Where no one stands alone, Stay with me till the morning, The Exodus Song, In His love, The Phantom of the Opera en Dank sei dir Herr.

Het concert begint om 19.30 uur, de kerk gaat om 19.00 uur open. Toegangsprijs: € 10.- p.p. t/m 12 jaar € 5.- p.p.

Kaartverkoop: Sluimer Schoenen, Buitendams 37 in Hardinxveld-Giessendam, karinoverduin@hotmail.com of 06-40090921 en 's avonds aan de kerk.

Zie ook: www.inspire2livemusic.nl