• Anne aan de Wiel, lid van stichting Vrienden van Tiendwaert en Judith Leysterhof, overhandigt de tablets aan teamleider Piety Nijhoff.

    Rivas Zorggroep

Vrienden van Tiendwaert en Judith Leysterhof doneren tablets

H'VELD-G'DAM De stichting Vrienden van Tiendwaert en Judith Leysterhof heeft onlangs tablets geschonken aan de bewoners van verpleeghuis Tiendwaert en Judith Leysterhof. Deze tablets worden ingezet zodat de bewoners vanuit de huiskamer verbinding gebruik kunnen maken met de verhalentafel.

Anne aan de Wiel, lid van stichting Vrienden van Tiendwaert en Judith Leysterhof, overhandigde de tablets aan teamleider Piety Nijhoff. ,,We zijn erg blij met de donatie," vertelt Piety. ,,In 2014 hebben we van de stichting een verhalentafel gekregen. Dit is een website waar informatie te vinden is over verhalen en filmpjes van vroeger, maar ook (christelijke) zang en spelletjes. De verhalentafel staat nu in Grand Café De Gieterij, maar voor een aantal bewoners van de woongroep is het niet prettig om in de drukte van het café te zijn. Dankzij de tablets kunnen deze bewoners op hun eigen kamer of in de huiskamer in alle rust gebruikmaken van de verhalentafel."

Stichting Vrienden van Tiendwaert en Judith Leysterhof zet zich in voor aanvullende activiteiten en diensten op het gebied van wonen en welzijn. Van de financiële bijdrage worden bijvoorbeeld spullen gekocht voor activiteiten met bewoners of dagjes uit georganiseerd. Met de steun van de Vrienden van Tiendwaert en Judith Leysterhof wordt het verschil gemaakt in het leven van de bewoners. Ook Vriend van worden? Kijk dan op onze website www.rivas.nl/tiendwaert.