Wandelexcursie met Thomas van der Es

DORDRECHT Biesboschcentrum Dordrecht houdt zondag 29 oktober een middag met Thomas van der Es over zijn onlangs uitgekomen boek 'De Nieuwe Biesbosch' met aansluitend een wandelexcursie door de Biesbosch. Het programma begint om 14.00 uur. Thomas vertelt over het boek 'De Nieuwe Biesbosch', over de ontwikkelingen van de afgelopen jaren in de Biesbosch en over de toekomst van het gebied. Zijn dromen over de toekomst motiveerde hem om een boek te maken over de rivierdelta. Daar waar nu de visarenden, zeearend en bevers hun plek hebben gevonden en het nog wachten is op de terugkeer van de otter en de steur.

Om 14.30 uur volgt er een wandelexcursie door de Biesbosch met Thomas als gids, waarbij hij vertelt wat er natuurlijker is geworden in de Biesbosch en hoe het er over 50 jaar uit zal zien. Na afloop van de wandeling van ruim een uur, vaar je met de open fluisterboot terug naar Biesboschcentrum Dordrecht. Hier kun je het boek 'De Nieuwe Biesbosch' aanschaffen en laten signeren door Thomas.

De kosten bedragen voor volwassenen €10,- en voor kinderen (4 t/m 16 jaar) € 7,50. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via de website www.biesboschcentrumdordrecht.nl