Wens in vervulling voor bewoner van Judith Leysterhof

H'VELD-G'DAM Meneer G. van Drie, bewoner van verpleeghuis Judith Leysterhof, wilde graag nog eens op een jacht te varen. Dankzij familie, medewerkers, vrijwilligers en de Stichting Vrienden van Judith Leysterhof ging deze wens in vervulling.

Meneer G. van Drie had vroeger zelf een jacht waar hij met veel plezier aan terug denkt. Zijn grootste wens was om nog eens achter het roer te staan en deze wens is werkelijkheid geworden. ,,Dat ik dit toch nog eens mee mag maken", zei meneer stalend. Dankzij de familie van een van de bewoners kon er gevaren worden op een prachtige boot. Deze was luxe en groot genoeg om meerdere bewoners te laten genieten van een mooie vaartocht over de Linge. De bewoners hebben genoten van de prachtige natuur, mooie uitkijkjes en een hapje en een drankje die mogelijk gemaakt werden door de Vrienden van Judith Leysterhof.

De Stichting Vrienden van Judith Leysterhof zet zich in om met giften iets extra's voor bewoners te organiseren. Door hun hulp kan Judith Leysterhof het verblijf voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken, onder andere door persoonlijke wensen uit te laten komen.

Voor meer informatie over verpleeghuis Judith Leysterhof, de Stichting Vrienden van Judith Leysterhof en de andere diensten van Rivas: bel met Rivas Zorglijn 0900-8440 of kijk op www.rivas.nl.

Fotobijschrift: De wens van meneer G. van Drie kwam uit dankzij familie, medewerkers, vrijwilligers en de Vrienden van Judith Leysterhof: meneer mocht weer eens varen op een jacht.