• Doe mee aan de zomerfotowedstrijd van BDUmedia.

    BDUmedia

Wie maakt de ultieme zomerfoto?

H'VELD-G'DAM Maakt u de ultieme zomerfoto? Doe mee aan de zomerfotowedstrijd van Het Kompas en win een mooie prijs.

Struinen door sfeervolle steden, genieten van gezelligheid op de camping of ontspannen in de eigen achtertuin. In de zomervakantie is er altijd wel een aanleiding om mooie foto's te maken. Welke foto stuurt u in voor de zomerfotowedstrijd van Het Kompas?

De ingezonden foto ´s zijn te bewonderen in de fotogalerij op www.hetkompashardinxveld-giessendam.nl. Een selectie krijgt een plek in de krant. Aan het eind van de zomervakantie selecteert de redactie de vijf mooiste foto's en dan is het aan de lezers om de winnaar te bepalen. De maker van de mooiste zomerfoto wint een barbecue-pakket voor vier personen, beschikbaar gesteld door Slagerij Van Prooijen in Hardinxveld-Giessendam.

Uw zomerfoto inzenden? Ga naar www.hetkompashardinxveld-giessendam.nl/zomerfoto. Volg vervolgens de aanwijzingen op uw scherm.

Om in aanmerking te komen voor plaatsing in de krant en de hoofdprijs moet u voldoen aan de volgende voorwaarden: Fotos moeten in een hoge resolutie (bestand van minimaal 750 kb) worden aangeleverd; Vermeld duidelijk waar en wanneer de foto is gemaakt en wie of wat er op de foto is te zien; Alleen lezers uit het verspreidingsgebied van de krant dingen mee naar de prijzen; Fotos moeten deze zomer zijn gemaakt; Inzenden is mogelijk tot woensdag 22 augustus 12.00 uur.

Meer informatie: www.hetkompashardinxveld-giessendam.nl/zomerfoto