Winnaar fotowedstrijd gemeente

H'VELD-G'DAM Dick Vogel heeft met zijn foto van vader fuut die zijn kroost te eten geeft, de fotowedstrijd van de maand juni gewonnen.

De maandelijkse fotowedstrijd die door de gemeente Hardinxveld-Giessendam en de Stichting Dorpsbehoud Hardinxveld-Giessendam georganiseerd wordt, bracht heel wat inwoners van Hardinxveld-Giessendam op de been om de mooiste kiekjes van hun gemeente te nemen. Via https://www.facebook.com/gemhg kon op een selectie van de gemaakte foto's gestemd worden.

,,Deze foto is er een uit een serie die ik van deze futenfamilie heb gemaakt. Het was heel mooi om te zien hoe de ouders in de weer waren met hun kroost. Moeder hield de wacht en vader ging uit vissen...", vertelt Dick Vogel, geboren en getogen in Hardinxveld-Giessendam over zijn winnende foto.

Ook een keer in de prijzen vallen met uw foto gemaakt in Hardinxveld-Giessendam? Doe dan mee aan de fotowedstrijd van deze maand met als thema 'Hooimaand'. Stuur uw foto naar fotowedstrijd@gemhg.nl en maak kans op een Giessenhofbn.