• Agnes Klaren,oud-bestuurder van De Lange Wei, onthult de bank die in het kader van haar vertrek aan De Lange Wei schonk.

    De Lange Wei

Oud-bestuurder De Lange Wei onthult bank voor bewoners en medewerkers

12-09-2019, 15:54 | Lezersnieuws | Communicatieadviseur

Op donderdag 12 september kwam Agnes Klaren, oud-bestuurder van De Lange Wei, nog een keer terug naar haar oude werkplek in Hardinxveld-Giessendam. Bij haar vertrek, voor de zomer, had zij bij wijze van afscheidscadeau een bijdrage gevraagd voor de aanschaf van twee houten banken, één voor locatie De Lange Wei in Hardinxveld en één voor locatie De Zes Molens in Hoornaar.

De banken waren intussen gearriveerd en in elkaar gezet, dus het werd tijd voor een officiele onthulling. Dat gebeurde in bijzijn van medewerkers en clienten van De Lange Wei. 

In een korte toespraak gaf de oud-bestuurder aan het heel bijzonder te vinden om nog een keer terug te zijn. "Dit is voor mij zo'n warm nest, waar iedereen zich volop inzet voor kwalitatief uitstekende zorg- en dienstverlening. Dat blijkt wel uit het feit dat jullie deze week het nieuwe PREZO-kwaliteitskeurmerk kregen! Daar mogen jullie trots op zijn!

Vervolgens pakte ze samen met een aantal oudere bewoners de punten van de lakens beet die de bank nog aan het gezicht onttrokken en kwam - onder luid applaus - een royale hoekbank tevoorschijn.