• Motorcrossvereniging Hardinxveld

Clubkampioenen Motorcrossvereniging Hardinxveld gehuldigd

GORINCHEM Het motorcrossseizoen zit er ondertussen al weer even op en er kan dan ook zeker terug gekeken worden naar een geslaagd motorcrossseizoen. Er zijn drie clubwedstrijden verreden tellende voor het kampioenschap waarbij er iedere wedstrijd weer enorm hard werd gestreden voor de dagoverwinning.

Vrijdagavond 14 december zijn tijdens de jaarlijkse feestavond de kampioenen van het seizoen gehuldigd.

Om 20:00 uur stond de koffie met een heerlijke koek klaar en langzaam maar zeker stroomde de kantine vol met de kampioenen, familie, vrienden en kennissen. De sfeer zat er al aardig in toen de kampioenen gehuldigd werden, zij ontvingen een mooie bokaal en een prachtige bos bloemen en niet te vergeten een daverend applaus.

Het ereschavot moest plaats maken voor de dansvloer, met gezellige muziek en met goede catering werd er nog tot in de late uurtjes doorgefeest.

Het circuit De Belt staat in de loop der jaren hoog aangeschreven in de crosswereld. Het circuit is technisch aangelegen en zowel voor de rijders als toeschouwers geweldig.
Er is nu een winterstop tot medio maart. In deze periode zijn er weer enkele vrijwilligers actief om het circuit weer in optimale staat te krijgen voor het komend seizoen.

Tevens willen wij via deze weg alle vrijwilligers (te veel op persoonlijk te benoemen), ehbo-ers, sponsoren en ook het gehele bestuur bedanken, want zonder al deze mensen kan een club als de onze, waar we trots op zijn, niet bestaan!

De kampioenen seizoen 2018 zijn;

50 cc
1e Daan Nuis
2e Jesse den Boer
3e Michel Boote

65 cc lage wielen
1e Levi van Dam
2e Sem den Boer
3e Wesley Bergsma

65 cc hoge wielen
1e Tycho van Velzen

85 cc hoge wielen
1e Doeke Boersma
2e Rick Slob

MX 2 tweetakt

1e Kees van Dijk

2e Tim Korevaar

3e Siemon Beuijen

MX 2 viertakt

1e Jacco van der Linden

2e Bart Mesland

3e Robert Blokland

MX 1
1e Henk de Jong
2e Peter van der Vorm

3e Bram Aantjes

 

Veteranen

1e Piet van der Linden
2e Arie Blokland
3e Edwin Straver