Geslaagd Open Rabo Toernooi

H'VELD-G'DAM Het 22e Rabo Open toernooi is van 19 tot en met 26 juni gespeeld bij LTC de Merwede. Spelers en speelsters uit de wijde omgeving en ook veel eigen leden van LTC de Merwede speelden voor de titel van het door hoofdsponsor Rabobank gesponsorde toernooi. Gedurende de week werd in poules gestreden voor de finaleplaatsen. De finales werden op zondag 26 juni gespeeld. In 9 categorieën wonnen spelers van LTC de Merwede.

Er hadden zich 108 spelers aangemeld die in 19 categorieën streden voor de toernooiwinst. Die spelers speelden vaak ook op meerdere onderdelen en dat maakte dat er weer veel wedstrijden werden gespeeld en dat het elke avond en zeker in het finale weekend gezellig druk was. Ondanks de vele regen die er tijdens de week is gevallen konden bijna alle wedstrijden worden gespeeld. Er moeten nog twee finales worden gespeeld.

Op zondag 26 juni werden de meeste finales gespeeld. In een aantal van die finales stonden ook spelers van LTC de Merwede. Aan het eind van de finaledag die veel boeiende tennispartijen opleverde, konden de volgende winnaars worden gehuldigd en in de bloemetjes worden gezet:

Heren enkel 4: Luc van Veenendaal of Rico van Wijgerden; Dames enkel 4: Agda van Huët; Heren dubbel 4: Andrew Nederlof en Marco Stuurman; Heren enkel 5: Marco van Reijswoud; Gemend dubbel 5: Merel van Krieken en Corné Tromp; Dames dubbel 5: Hendra van der Linden en Debbie Slagboom; Heren dubbel 5: Sander Nagelkerken en Tim Stronks; Heren enkel 6: Ruben van der Wouden; Dames dubbel 6: Kristel Boon en Linda Geelen; Heren dubbel 7: Arnoud Rodenburg en Theo de Wolff; Dames dubbel 7: Kitty de Jong en Esther Tromp; Gemengd dubbel 7: Ingeborg den Hartog en Barry Scheeren; Heren dubbel 7 35+: Leonard de Leng en Theo van de Plas; Dames dubbel 7 35+: Ali Kramer en Nellie Bouwman; Gemengd dubbel 7 35+: Maartje Blokland en Thomas van Druten; Dames enkel 8: Roxanne Saarberg; Dames dubbel 8: Sharon Rikkers en Mylène Rikkers; Heren Dubbel 8: Sander aan de Wiel en André van Iperen.