Geslaagd Open Rabo Toernooi

H'VELD-G'DAM Het 21e Rabo Open toernooi werd van zaterdag 13 tot en met zondag 21 juni gespeeld bij LTC de Merwede. Spelers en speelsters uit de wijde omgeving en ook veel eigen leden van LTC de Merwede speelden voor de titel van het door hoofdsponsor Rabobank gesponsorde toernooi. Gedurende de week werd in poules gestreden voor de finaleplaatsen. De finales werden op zondag 21 juni gespeeld. In 8 categorieën wonnen spelers van LTC de Merwede.

Er hadden zich 114 spelers aangemeld die in 18 categorieën streden voor de toernooiwinst. Die spelers speelden vaak ook op meerdere onderdelen en dat maakte dat er weer veel wedstrijden werden gespeeld en dat het elke avond en zeker in het finale weekend gezellig druk was.

Op zondag 21 juni werden de finales gespeeld. In een aantal van die finales stonden ook spelers van LTC de Merwede. Aan het eind van de finaledag die veel boeiende tennispartijen opleverde, konden de volgende winnaars worden gehuldigd en in de bloemetjes worden gezet:

Heren enkel 4: Jan Arie Huijgen, Gemengd dubbel 4: Rebecca de Haan en Rico van Wijgerden, Heren enkel 5: Marco van Reijswoud, Gemend dubbel 5: Astrid Davidse en Jordi den Dunnen, Dames dubbel 5: Hendra van der Linden en Jacqueline Tinga, Heren enkel 6: Bert Weitering, Heren dubbel 6: Sander Nagelkerken en Rogier Nagelkerken, Dames enkel 6: Elena Hoegen, Dames dubbel 6: Kristel Boon en Linda Geelen, Gemengd dubbel 6: Maxime Muilwijk en Edwin Muilwijk, Heren enkel 7: Ruben van der Wouden, Heren dubbel 7: Barry Scheeren en Edwin Muilwijk, Dames dubbel7: Leonie Kolenbrander en Louise Witvliet, Gemengd dubbel 7: Anita Verheijden en Patrick Pongracz, Heren dubbel 7 35+: Tony van Baalen en Michael Linders, Gemengd dubbel 7 35+: Femmy Mol en Kees Verhoeven, Heren enkel 8: Paul van Heeswijk, Dames enkel 8: Roxanne Saarberg, Dames dubbel 8: Marjo Boon en Henriette van Lopik.