Gouden en zilveren medaille voor Ilse Kraaijeveld

H'VELD-G'DAM De Hardinxveldse Ilse Kraaijeveld mocht afgelopen weekend 4 dagen zwemmen op NJJK (Nederlandse junioren jeugd kampioenschappen) in Eindhoven met haar vereniging The Hague Swimming. Hier mocht zij donderdag starten op de 800 meter vrije slag. Op deze afstand zwom ze een mooi persoonlijk record en wist als 14de aan te tikken. Vrijdag zwom Ilse Kraaijeveld de 400 meter vrije slag waar zij weer een mooi persoonlijk record zwom en net als bij de 800 vrije slag als 14de wist aan te tikken.

Zaterdag mocht Ilse Kraaijeveld in actie komen op de 50 meter vrije slag ook hier verbeterde zij haar tijd. zaterdag 's avonds stond de 4 x 100 meter vrije slag estafette op het programma. Ilse Kraaijeveld mocht met deze estafette starten en wist aan te tikken in een tijd van 59.54. Dit was voor Ilse ook gelijk een heel mooi persoonlijk record. Als 2de ging Maaike Issard van start die ook onder de minuut wist te zwemmen net als de nummer 3 Femke Hoppenbrouwer en als laatste ook Lotte Hosper. Deze prestatie was goed voor een gouden medaille.

Zondag was al weer de laatste dag van het NJJK en startte Ilse Kraaijeveld nog op 2 afstanden: op de 50 meter vlinderslag zwom zij ook een persoonlijk record en als laatste nog 1 keer met het estafette team, de 4 x 200 meter vrije slag. Met haar team zwom ze een mooie race in een tijd van 8.37.94 goed voor een zilveren medaille.