• vv Hardinxveld

Kampioenschap Hardinxveldse dames in zicht

H'VELD-G'DAM Afgelopen zaterdag hebben de Hardinxveldse dames met een 0-4 overwinning een zéér belangrijke stap gezet naar het kampioenschap en het promoveren naar de 4e klasse. Aanstaande woensdag om 20:00 staat de wedstrijd Hardinxveld - Peursum op het programma. Er vanuit gaande dat die gewonnen gaat worden door hoeven zij aanstaande zaterdag alleen maar gelijk te spelen om het kampioenschap definitief te maken.

Dit seizoen zijn de dames begonnen met een aantal nieuwe meiden ter aanvulling uit de MO19 team. Deze aanvulling is belangrijk geweest voor het resultaat wat er nu al staat, net als de goede technische/tactische trainingen onder leiding van Jan Bakker. Het is mooi om de groei in het team te zien en helemaal waar het uit eindelijk toe leidt. Aankomend seizoen worden wij wéér versterkt met een aantal meiden die inmiddels de vuurdoop al hebben gehad in het dames team en zij kunnen ontzettend goed meekomen.

Speelschema voor deze week ziet er als volgt uit: Woensdag 16 mei 20:00 Hardinxveld VR1 - Peursum VR2. Zaterdag 19 Mei 12:30 Hardinxveld VR1 - Altena VR1.