• Tom, Nadine, Robert, Sharona, Youri en Jantine (niet op foto) van team 2.

    marco

Badminton Network 2 kampioen

H'VELD-G'DAM Team 2 van Badmintonclub Network is ongeslagen kampioen geworden. Ze hebben alle 14 wedstrijden gewonnen dit seizoen.

De laatste wedstrijd voor het team was in Dordrecht. En om zeker te weten dat ze kampioen zouden zijn moesten ze minimaal 4-4 spelen.

Tom en Robert begonnen met de herendubbel. Dit werd een hele spannende 3 setter waarbij Tom en Robert de laatste set wonnen met 22-20. Sharona en Nadine konden de damesdubbel ook winnen, de 2e set ging zelfs heel makkelijk met 21-6. 2-0 voor. Robert en Sharona mochten daarna voor de eerste singles.

Robert speelde ook een spannende 3 setter, Sharona deed het in 2 sets, maar allebei gewonnen. Dus het was al 4-0, het kampioenschap was al zeker.

Maar er mochten nog vier partijen gespeeld worden om verder uit te lopen en dat is gelukt. Youri en Nadine waren daarna aan de beurt. Youri heeft ook een driesetter gespeeld, maar kon helaas niet winnen. Nadine won de single wel in twee sets.

Als laatste de mixen. Tom en Nadine begonnen eerst. De spanning was er gelukkig een beetje af, maar ze gingen natuurlijk wel voor de winst en dat is ook gelukt. Met 2 sets sloegen ze de tegenstanders van de baan. Ook Youri en Sharona hebben gewonnen. Hier werd het wel even spannend, maar ze konden het mooi afmaken in 2 sets, de 2e set werd 23-21. Deze laatste wedstrijd hebben ze gewoon nog 'even' met 7-1 gewonnen.

Aan het eind werd het team in het zonnetje gezet met een bloemetje.

Volgend jaar promoveren ze naar de 7e divisie, weer een stapje hoger.