• OKK

Reünie bij Gymnastiekvereniging OKK Hardinxveld

H'VELD-G'DAM Gymnastiekvereniging OKK houdt zaterdag 5 oktober een reünie voor al haar leden en oud-leden. De feestelijke bijeenkomst is de laatste activiteit op de jubileumkalender van de vereniging en markeert het einde van een heugelijk jubileumjaar waarin de sportclub haar 100-jarig bestaan op speciale wijze heeft gevierd.

Met het organiseren van een reünie wil de gymnastiekvereniging een passend slot geven aan een enerverend jaar vol hoogtepunten en napraten over de mooie momenten die met elkaar zijn beleefd. Het bestuur en de jubileumcommissie hopen dan ook op het zien- en weerzien van veel leden en oud-leden, opdat er met elkaar geproost kan worden op alle mooie herinneringen en spannende sportmomenten uit het verleden.

De reünie zal zo'n drie uur duren en vangt aan om 15.00 uur 's middags. Het eerste gedeelte van het programma zal een officieel tintje bevatten, waarbij het 100-jarig bestaan op geheel ludieke en bijzondere wijze in beeld wordt gebracht. Zo worden er diverse filmbeelden aan alle aanwezigen getoond, afgewisseld door een enkele spreker. Daarnaast staan er 37 jubilarissen centraal. Allen ontvangen een OKK speld, die tijdens een officieel moment zal worden uitgereikt. Er is zelfs een jubilaris die al 70 jaar lid is, een bijzondere mijlpaal. Jubilaris zijn tijdens een 100-jarig jubileum, dat kunnen niet veel mensen zeggen.

Na het officiële deel, waarbij ook nog een heel bijzonder cadeau wordt overhandigt, zal de reünie overgaan in een informeel samenzijn. Herinneringen worden opgehaald middels een aantal leuke activiteiten, waaronder een heuse OKK-quiz. Er is een fotohoekje waar OKK-echtparen opnieuw de sluier en de hoge hoed op kunnen doen en er is karaoke op het clublied van OKK en het bondslied van de KNGU, ingezongen door een speciaal gym koor.

Aanvullend zullen er continu foto's en filmpjes uit het heden en het verleden voorbijkomen. Kortom; genoeg stof om met elkaar te delen. Het belooft een gezellige reünie te worden en de organisatie hoopt dan ook op een enorme opkomst. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Iedereen is vrij om op 5 oktober binnen te stappen bij het clubgebouw van OKK, maar de clubleiding verzoekt iedereen toch vriendelijk om zich van tevoren even in te schrijven door een mail te sturen aan aja_boon@hotmail.com of martgon@planet.nl. Dit maakt het voor de organisatie niet alleen inzichtelijk waar ze rekening mee moeten houden, maar geeft u ook recht op een gratis kaartje voor de expositie 'OKK 100 jaar Springlevend' in museum de Koperen Knop, te Hardinxveld-Giessendam.

Deze tentoonstelling laat de complete clubhistorie van OKK zien en is te bewonderen van 28 september t/m 23 november 2019. Het is zeker de moeite waard om deze expositie een bezoek te brengen. De expositie zal zaterdag 28 september officieel worden geopend door sportcommentator Hans van Zetten. Iedereen is vrij om de opening bij te wonen. Aanvang van deze gebeurtenis is eveneens om 15.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van OKK en de Koperen Knop.

Het bestuur en de jubileumcommissie van OKK kijkt uit naar de laatste activiteiten op de jubileumagenda hoopt velen te mogen ontmoeten op beide festiviteiten. Vragen en opmerkingen kunnen worden gericht aan communicatie@okkhardinxveld.nl.