• Jan de Bruin
  • Jan de Bruin

Ploegentijdrit recreanten

NOORDELOOS Rennersclub Jan van Arckel houdt woensdagavond 22 augustus de ploegentijdrit voor recreanten. Deze tijdrit vindt plaats op het vaste tijdritparcours, in de polder tussen Noordeloos en Ameide.

De permanence is gevestigd in de kantine van voetbalvereniging Noordeloos aan de Nieuwendijk 8 in Noordeloos (parallel aan de Provincialeweg N214).

Deze ploegentijdrit organiseert RC Jan van Arckel voor alle snelle mannen en vrouwen die doordeweeks in groepjes recreatief, de wegen onveilig maken om er met elkaar een flinke snok aan te geven. Op 22 augustus kunnen zij zich meten aan elkaar in een ploegentijdrit over iets meer dan 20 kilometer op een veilig parcours tussen Noordeloos en Ameide.

Er wordt gestart in 4 categorieën: Dames, Heren, Gemengd en Gezinnen. Per ploeg van vier is maximaal één licentiehouder van de sportklasse of amateurs toegestaan. De aankomst van het derde ploeglid is bepalend voor de uitslag.

Ploegen met uitsluitend licentiehouders kunnen zich ook aanmelden. Deze worden in de categorie 'Buiten mededingen' opgenomen evenals de ploegen van buiten de regio. Waarbij voor de ploegen van buiten de regio vereist is dat er minimaal 2 personen komen vanuit de regio.

De Permanence is open vanaf 17.30 uur. Om 18.00 uur start de uitgifte van rugnummers, kosten € 10,-- per ploeg (jeugd gratis). De ploegentijdrit gaat om 19.00 uur van start. Huldiging na afloop van de ploegentijdrit in de kantine van de voetbalvereniging met uiteraard gezellig napraten met veel sterke verhalen.

Om deze avond goed te laten verlopen is inschrijving vooraf verplicht.
Inschrijven kan op http://tijdritrecreanten.janvanarckel.nl/php/start.php. Naast inschrijven is hier ook een pdf van het parcours te downloaden. Op 20 augustus ontvangen alle deelnemers de definitieve startlijst en overige informatie.