• Pleun Tromp (HKC), HKC, Peter Huizer ( directeur van BMN De Klerk), Leendert Klop (directeur Klop Watersport) en Leon Fijnekam (HKC) tekenden de nieuwe sponsorovereenkomsten.

    HKC

Sponsors eerste selectie langer bij HKC

H'VELD-G'DAM Tijdens de geslaagde sponsor netwerkborrel van HKC op 2 februari zijn de nieuwe sponsorovereenkomsten getekend met hoofdsponsor BMN De Klerk en subsponsor Klop Watersport.

Van 1 juli 2019 tot 30 juni 2022 zal BMN De Klerk hoofdsponsor zijn van HKC. Na 3 jaar NOVAFRONT staat m.i.v. het nieuwe korfbalseizoen de naam BMN De Klerk op de wedstrijdshirts en de trainingspakken van de 1e selectie.

Met Klop Watersport is opnieuw een 3 jarige sponsorovereenkomst tot stand gekomen. Zo zal de naam van Klop Watersport tot 30 juni 2022 te zien zijn op de achterzijde van de wedstrijdshirts en trainingspakken van de 1e selectie. Bovendien zal Klop Watersport de komende drie korfbalseizoenen shirtsponsor zijn van HKC 5.

Ook Sportshop André Vlot, trouwe kledingsponsor van korfbalvereniging HKC zet de bestaande sponsoring voort. Binnenkort wordt de handtekening gezet onder een nieuwe driejarige overeenkomst. De naam van de kledingsponsor zal ook de komende drie jaar te zien zijn op de kleding van de 1e selectie. Zo kan HKC de sportshop meer naamsbekendheid geven in een groot deel van het land.

Met huidige hoofdsponsor NOVAFRONT, een dochter van BMN de Klerk, is overeengekomen dat zij van 1 juli 2019 tot 30 juni 2022 toernooisponsor zullen zijn van het Vrienden, Bedrijven, Straten- korfbaltoernooi in juni en het seniorentoernooi in augustus.