Tennismarathon bij LTC De Merwede

H'VELD-G'DAM LTC de Merwede verzorgt op vrijdag 5 juni en zaterdag 6 juni 24 uur achter elkaar tennisactiviteiten op haar tennisbanen. Er is gelegenheid voor zowel leden als niet-leden, voor jong en voor oud om mee te doen of om kennis te komen maken met de tennissport en de tennisclub LTC de Merwede. De marathon zal worden afgesloten met een spectaculaire tennisdemonstratie door oud-tennisser en Roland Garros finalist Martin Verkerk.

In dit etmaal zullen tijdens deze tennismarathon de volgende activiteiten plaats vinden. Op vrijdagavond om 18.00 uur begint de tennismarathon met een toernooi voor de Hardinxveldse sportverenigingen. Middernacht start het tennistoernooi voor KNLTB leden beginnen. In de ochtend staan activiteiten gepland voor leden en niet leden onder de 16 jaar. Daarna vindt een tennisclinic plaats voor leden en niet leden van 16 jaar en ouder. Dit wordt gevolgd door een bedrijventoernooi. De marathon zal worden afgesloten met een spectaculaire tennisdemonstratie door oud-tennisser en Roland Garros finalist Martin Verkerk. Die begint zaterdagmiddag om 17.00 uur. Als u interesse heeft in tennis mag u deze demonstratie niet missen. LTC de Merwede nodigt u van harte uit om te komen kijken.

Gedurende het gehele evenement is er ook rondom de banen van alles te leven. Zo zal er zowel op vrijdag- als zaterdagavond een feestelijke avond in de kantine zijn (met medewerking van DJ's van Hardinxveld in the mix) en gedurende het gehele evenement kan een hapje en een drankje worden genuttigd in de kantine en op het terras. Doel van LTC de Merwede is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met tennis en de tennisvereniging.

Meer informatie over het evenement is te vinden op de website www.ltcdemerwede.nl en op Facebook.