Voorronde NK Poker in Giessenburg

GIESSENBURG De voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker komt naar Giessenburg. Donderdagavond 16 Maart om 19:00 uur staat Zalen- en partycentrum De Til in het teken van de voorronde van het ONK Poker.

Verspreid door heel Nederland worden er 125 voorrondes gespeeld met als doel het halen van de landelijke finale. Het Open Nederlands Kampioenschap Poker maakt het mogelijk voor alle pokerliefhebbers om mee te doen aan een laagdrempelig toernooi. De speellocatie wordt omgetoverd tot een ware pokerroom en de deelnemers gaan spelen om de beste pokerspeler van de gemeente te worden. De winnaar van de voorronde mag dan een jaar lang de titel 'Amateur Poker Kampioen van de gemeente Giessenburg' dragen en krijgt bovendien een mooie beker. Daarnaast kwalificeert diegene zich voor de landelijke finale. De beste 10% van alle deelnemers maakt ook nog kans om zich hiervoor via de halve finales te kwalificeren.

LAAGDREMPELIG TOERNOOI Iedereen die wil meedoen, kan zich via de website www.onkpoker.nl inschrijven. Het kost iedere deelnemer slechts €12,50 aan inschrijfgeld om mee te doen. ,,Door mee te doen krijgen zij niet alleen de kans om een gooi te doen naar de titel, maar ook de kans om een leuk, laagdrempelig toernooi te spelen", zegt Mathijs Jonkers, organisator van het ONK Poker. Voor meer informatie over het ONK Poker: info@onkpoker.nl