Ervaring en nieuw talent op kieslijst ChristenUnie

H'VELD-G'DAM Geef geloof een stem, met dit motto gaat de ChristenUnie Hardinxveld-Giessendam de komende verkiezingen in. Met een lijst van ervaren mensen en nieuw enthousiast talent. Jan Nederveen zal voor de komende verkiezingen opnieuw de lijsttrekkersrol vervullen, de huidige raadsleden Cor van Vliet en Peter aan de Wiel staan als nummers 2 en 3 op de lijst. Op de lijst verder een variatie van jong talent en oude bekenden uit alle wijken en kerken van ons dorp.

Het verkiezingsprogramma 'Geef geloof een stem' vat samen waar de ChristenUnie zich de komende vier jaar sterk voor wil maken. Belangrijke punten hieruit zijn:  een energieneutraal dorp met hergebruik van afval, zorg voor kwetsbare inwoners en statushouders, een subsidiebeleid waarmee verenigingen en vrijwilligers zichtbaar gewaardeerd worden én goede gemeentelijke dienstverlening: het loket in ons gemeentehuis blijft open waarbij digitalisering er is om het makkelijker te maken. Naast het verkiezingsprogramma is ook de volledige kandidatenlijst te vinden op de website van de ChristenUnie. De komende weken zullen de kandidaten zichzelf daar en op Facebook verder voorstellen. Kijk voor meer informatie op http://www.christenuniehg.nl/.

Fotobijschrift:

Aafke Ouwerkerk (9), Wim IJzerman (5), Willem Pors(4), Jan Nederveen (1), Cor van Vliet (2), Rick de Rover(6) en Peter aan de Wiel (3)