• Eigenaresse Martine Stek kijkt met voldoening terug op de afgelopen jaren.

    Ria Scholten

10 jaar A15 Keukenstudio

H'VELD-GIESSENDAM – Het was op 2 mei precies tien jaar geleden dat A15 Keukenstudio de deur opende. De naam verwijst naar de ligging in de directe nabijheid van de gelijknamige rijksweg. Eigenaresse Martine Stek kijkt met voldoening terug op de afgelopen jaren. ,,Wij hebben indertijd bewust gekozen voor een kleinschalig bedrijf met korte lijnen richting de opdrachtgevers. Dat deze formule werkt, blijkt uit onze gestaag groeiende klantenkring."

Ria Scholten

,,Wij verkopen complete keukens met alle bijhorende apparatuur van de bekende merken als Bosch, Pelgrim, Atag en Etna", vertelt Martine. ,,Uiteraard blijven wij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Om die reden gaan wij regelmatig op bezoek bij onze toeleveranciers. Wij hebben gekozen voor fabrikanten van kwaliteitskeukens, die een flinke dosis vakmanschap combineren met de mogelijkheid om aan de specifieke wensen van de klant tegemoet te komen. Een stukje maatwerk is voor hen geen enkel probleem."

,,Bij onze keukenstudio is een eerlijk advies altijd de insteek", laat Martine weten. ,,In onze werkwijze onderscheiden wij ons van onze collega's. Klanten zijn op afspraak welkom op ons huisadres. In onze studio op de eerste etage kunnen zij in alle rust een keuze maken uit de beschikbare fronten, grepen, werkbladen, kranen en verlichting." Martine vindt het geen enkel probleem om met haar koffers met stalen naar potentiële klanten toe te gaan. ,,Van deze mogelijkheid wordt regelmatig gebruik gemaakt", vertelt zij. ,,Mensen die via familie of bekenden van ons bedrijf hebben gehoord kiezen er nogal eens voor om niet naar de showroom te komen, maar ons meteen thuis te ontvangen. Dit is niet alleen gemakkelijk, maar heeft tevens als voordeel dat wij de bestaande situatie meteen kunnen opnemen. Het monteren van de nieuwe keuken en het bijbehorende leidingwerk wordt door ons in eigen beheer verzorgd."

Martine: ,,Graag wil ik er nog even op wijzen dat de mensen bij ons ook terecht kunnen voor het renoveren van hun keuken. Als de keuken nog in redelijke staat is kunnen nieuwe fronten voor een totaal andere uitstraling zorgen. Voor het vervangen van apparatuur en accessoires is men bij ons eveneens aan het juiste adres. De mensen kiezen er steeds vaker voor om deze via internet aan te schaffen. Maar is dat wel zo'n goede keuze? Bij ons zijn zij misschien iets duurder uit, maar kunnen zij wel rekenen op een goede service en een vakkundige montage."

Martine geniet nog steeds van de contacten met de klanten. ,,Wij zijn de enige keukenzaak in Hardinxveld en doen ons werk met veel enthousiasme", vertelt zij. ,,Liefde voor het vak is bij ons geen loze kreet. De vele klanten bij wie wij in de afgelopen tien jaar een keuken mochten leveren en plaatsen willen wij heel erg bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Zie ook onze website www.a15keukenstudio.nl en onze Facebookpagina. Ons telefoonnummer is 0184-611221."